Business Unit Transition & Support

Onze business unit richt zich op grote en middelgrote bedrijven en focust op tijdelijke ondersteuning en werving en selectie van finance professionals vanaf HBO niveau.

Vanuit onze kantoren Amsterdam en Rotterdam helpen wij onze opdrachtgevers, kandidaten en delen we ons netwerk in o.a. de volgende specifieke sectoren: ICT telecom, Offshore, Energie, Chemie, Retail, Logistiek, Pharmacie en zakelijke dienstverlening.

Onze missie

Financiële afdelingen worden vaak geconfronteerd met (on)verwachte nood aan tijdelijke of externe support. Wij bieden hiervoor de juiste ondersteuning via een flexibele pool aan pragmatische project consultants en interim managers. Mensen met de juiste kennis, ervaring en mentaliteit maken hier het verschil voor u. Onze mensen brengen kennis en kunde mee, passen deze op praktische wijze toe en laten deze binnen uw organisatie achter, ook nadat onze inzet is beindigd. Daarnaast zijn we de aangewezen partner voor bedrijven die op zoek zijn naar de vaste aanwerving van een finance professional.

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren professionals met een achtergrond in Finance Management of Werving en selectie. Door deze mix aan expertise kunnen we als geen ander de beste oplossingen voorstellen: van tijdelijke ondersteuning tot werving en selectie of een combinatie hiervan. En dit steeds op maat.

Neem contact op met een van onze kantoren