Business Unit Publieke Sector

Onze Business Unit richt zich op organisaties binnen de (semi) Publieke Sector. We helpen onze opdrachtgevers bij de uitdagingen in hun werkveld. Bijvoorbeeld door tijdelijke ondersteuning tijdens een verlof, of door werving & selectie van finance professionals als vaste waarde in een team.

Onze missie

We kennen de opgave waar gemeenten en overheidsinstellingen voor staan. Decentralisatie van taken en tegelijkertijd beperking van de budgetten zorgt voor flinke uitdagingen. Meer doen met minder, terwijl de dienstverlening aan de burger gecontinueerd moet blijven. Om aan deze uitdaging te kunnen voldoen, moet de financieel ondersteunende functie efficiënt georganiseerd en uitgevoerd worden. Wij willen onze opdrachtgevers ontzorgen door finance professionals in te zetten die weten wat er moet gebeuren. We bieden deze ondersteuning via een flexibele pool aan pragmatische Project Consultants en interim managers. Mensen met de juiste kennis, ervaring en mentaliteit maken hier het verschil. Onze mensen passen hun expertise op praktische wijze toe en laten deze binnen uw organisatie achter, ook nadat onze inzet is beëindigd.

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren professionals met een achtergrond in Finance of Werving en Selectie. Door deze mix aan expertise kunnen we als geen ander de beste oplossingen voorstellen: van tijdelijke ondersteuning tot werving en selectie of een combinatie hiervan.

Bel direct met een van onze kantoren