Financial Management Services

In de turbulente markt is het van groot belang om uw financiële en administratieve processen binnen uw organisatie zoveel mogelijk te vereenvoudigen. Financial Management Services helpt u met innovatieve oplossingen in finance en control.

We zijn gespecialiseerd in:

  1. Optimalisatie Purchase to Pay (P2P): het begeleiden en assisteren bij het optimaliseren en digitaliseren van uw inkoopproces. Van bestelaanvraag tot het betalen van de factuur. Dit is inclusief software en trainingen. Door het efficiënt inrichten van uw crediteurenadministratie en doeltreffende inkoopprocedures kunt u fors besparen;

  2. Optimalisatie Order to Cash (O2C): het adviseren, ondersteunen en begeleiden in de transitie naar een duurzaam en toekomstbestendig Order-to-cash proces. Hierbij focussen wij op het in control zijn van uw eigen cashflow en werkkapitaal. Dit doen wij door uw interne Order-to-Cash processen te optimaliseren en waar mogelijk te digitaliseren;

  3. Implementatie van e-facturatie: hiermee wordt zowel het P2P als het O2C proces geoptimaliseerd. Door onze aanpak kan de efficiency van e-facturatie worden gerealiseerd. Dit doen we door afstemming van de deelprocessen, systemen (tooling) en praktische training van uw medewerkers.   

  4. Smart & Fast closing: het adviseren en begeleiden bij de optimalisatie van uw periodesluitings- en consolidatieproces. Tevens adviseren wij u bij de selectie en implementatie van ondersteunende software. Door tijdig, complete feedback te hebben over de prestaties van het bedrijf, is betere sturing mogelijk en meer mogelijkheden tot groei. Wij focussen ons op processen, systemen en mensen.  

Ons Team

Binnen Financial Management Services ontwikkelen en combineren we de expertises van onze volledige organisatie. Onze filosofie is gebouwd op de combinatie van drie belangrijke pijlers:

  1. Groei van mensen door het ontwikkelen van gespecialiseerde inzichten;
  2. Nieuwe marktinzichten brengen;
  3. Innovatieve oplossingen brengen door de combinatie van inzichten, kennis en pragmatische uitvoering.

De consultants van TriFinance, Me inc.®’ers, zoeken de grens op tussen IT en Finance. Hierdoor zijn ze in staat finance en control functies helemaal voor u te doen. Ons team bestaat uit ervaren professionals met een achtergrond in finance, procesmanagement, projectmanagement, credit management en interne audit, zowel in operationele omgevingen als in consulting. Door multidisciplinaire samenwerking met andere afdelingen binnen TriFinance kunnen we een oplossing op maat bieden.

Uw kennis en ervaring, en die van TriFinance gecombineerd, brengt gegarandeerd succes.

Leon Harinck Business Unit Leader Financial Management Services
+31 6 49 77 37 50