Business Unit Financial Institutions

De Blue Chip Boutique ‘Financial Institutions’ (FI) is één van de 17 Business Units van TriFinance in Nederland, Duitsland en België. Fintech bedrijven, banken, verzekeraars, asset managers en andere financiële instellingen ondersteunen we met advies, interim en implementatie diensten door Project Consultants. Onze Project Consultants brengen ervaring en expertise mee in de domeinen Risk & Compliance, Business Control en Business implementatie. Samen vormen zij de snelgroeiende Business Unit Financial Institutions.

Onze missie

Het is onze missie om duurzame oplossingen te bieden waardoor financiële instellingen relevant blijven voor hun klanten. Dit doen we door hen te helpen bij het opzetten en uitvoeren van nieuwe activiteiten die optimaal aansluiten bij de klantverwachtingen, die zijn veranderd als gevolg van de digitale mogelijkheden. Met onze aanpak leveren wij onze bijdrage aan het toekomstbestendig maken van de financiële sector. Lees meer over onze diensten voor de financiële sector.

Ons team

Het team van Financial Institutions bestaat uit pragmatisch ingestelde Project Consultants met kennis van de financiële sector. Stuk voor stuk deskundige professionals met kennis van data, agile, performance management en governance.

Werken bij Financial Institutions

Wil jij je als Project Consultant inzetten voor de toekomstbestendigheid van de financiële sector? Spreekt onze bedrijfsfilosofie “Furthering people for better performance in Do-How” jou aan? Bekijk dan onze vacatures. Of lees hoe het is om bij TriFinance te werken voor de financiële sector. Ben je net afgestudeerd in de richting Business Economics, Business Informatiemanagement of IT met een data science specialisatie? en heb je maximaal 2 jaar werkervaring dan is het traineeship financiële sector wellicht iets voor jou.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de Business Unit Financial Institutions neemt u contact op met Rob Smeets, Business Unit Leader Financial Institutions.Rob Smeets Business Leader Financial Institutions
+31 6 27 04 70 90