Werken voor de financiële sector

Werken bij TriFinance betekent werken bij een Nederlands consultingbedrijf, waar jouw ambitie, motivatie en wil om te groeien centraal staan. Op dit moment zijn we met 800 collega’s internationaal actief vanuit kantoren in de Benelux en Duitsland. Ruim 150 collega’s werken voor de financiële sector vanuit de unit Financial Institutions.


Financiële instellingen toekomstbestendig maken

Werken voor de financiële sector betekent dat jij bijdraagt aan de toekomstbestendigheid van financiële instellingen. Zoals je zelf dagelijks ervaart, ontstaan door moderne technologieën nieuwe digitale en mobiele diensten. Diensten waarbij klantbeleving en klantwaardering centraal staan. Voor financiële instellingen betekent dit, dat zij geen klanten hebben, maar te gast zijn in het leven van mensen. Klanten dienen producten en diensten als “service” te ervaren. Met ons team bieden we oplossingen waardoor financiële instellingen relevant blijven voor klanten. Hoe we dat doen? Door advisering en implementatie van projecten bij banken, verzekeraars, fintech bedrijven, asset managers en lease- en pensioenbedrijven. Wij hebben focus op de financiële sector. Daar zit onze kennis, ons netwerk en dus onze toegevoegde waarde!


Creëer en regisseer jouw ontwikkeling

Jarenlange ervaring of kennis worden steeds minder relevant. Nieuwe technologieën en de snelheid van verandering vragen om andere kwaliteiten. Kennis wordt steeds vluchtiger. Ambitie, motivatie, de juiste vaardigheden hebben en zelf de regie nemen zijn kwaliteiten, die steeds belangrijker worden. Het gaat om het continu ontwikkelen van mensen, zodat ze in de toekomst relevant te blijven.Bij TriFinance krijg je de ruimte om de regie te pakken op jouw loopbaan, persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Sterker nog: we verwachten van jou dat je blijft leren, nieuwe omgevingen ontdekt en de kennis die je opdoet deelt met anderen. Waarom? Omdat wij er overtuigd van zijn, dat jouw ontwikkeling leidt tot tevreden opdrachtgevers. Jouw groei betekent, dat jij beter presteert in de praktijk: “Furthering people for better performance”.


Jij de regie, wij de ondersteuning!

Aan de hand van jouw motivatie, ambitie en wil om te groeien, bepalen we samen jouw ontwikkelplan. Wij geloven in learning on-the-job: leren door te doen en te ervaren. Bij opdrachtgevers voer je projecten zelfstandig uit of samen met collega’s. Hierbij word je vanaf de start tot en met de afronding begeleid door een mentor. Zowel op vakinhoud als op vaardigheden. Vanuit het BaseCamp (jouw support team) ondersteunen we jou met professionals op het gebied van Recruitment, Care & Business:
  • Onze Corporate recruiter, Marieke van der Aa, begeleidt je door het sollicitatieproces en faciliteert jouw onboarding;
  • Onze Care Manager zorgt samen met jou voor een persoonlijk ontwikkelplan en faciliteert jouw groei;
  • Met onze Business Managers Bert Sebus en Veroniek Smits, ga je aan de slag om opdrachten te vinden, die aansluiten bij jouw ambitie. CV’s schuiven? Nee, absoluut niet. Een uitdagende opdracht waarin je groeit en leert? jazeker!

Naast inhoudelijk en werkgerelateerde zaken staat het BaseCamp voor je klaar met maandelijkse meetings, workshops, bijeenkomsten en gezellige teamactiviteiten zoals pizza sessies, Connecting People meetings, feesten en ons jaarlijkse TriFestival.


Ben jij de Me inc.® professional, die wij zoeken?

Bij TriFinance zijn we op zoek naar unieke professionals. Mensen, die willen groeien! Maar, onze filosofie past niet bij iedereen. Wij zoeken Me inc.® professionals. Waar we die aan herkennen?Jij hebt de juiste mentaliteit en passie voor jouw vak. Een echte self-starting en self-propelling professional!;

  • Jij bent gemotiveerd en neemt de regie over jouw eigen groei;
  • Je wil iets bereiken, maar bent wellicht nog zoekende. Niet erg, wij begeleiden je in jouw groeiproces;
  • Je bent bereid de mouwen op te stropen en begrijpt dat groei niet vanzelf gaat. Je moet er wel wat voor doen;
  • Je bent een pragmatische teamspeler met een nuchtere aanpak;
  • Je bent nieuwsgierig en vraagt door;
  • Je bent starter of ervaren en wil jezelf ontwikkelen;
  • Je hebt een hbo- of wo-opleiding in een bedrijfskundige, technische of econometrische richting.


Waarom werken bij TriFinance voor de financiële sector?


 
Persoonlijke benadering: Jij komt op de eerste plaats. Samen realiseren we jouw persoonlijke groei en professionele ontwikkeling!
 
Ontdek wat bij je past: Doe ervaring op bij verschillende organisaties en diverse expertisegebieden
 
Leren in de praktijk: Realiseer een steile leercurve door uitdagende opdrachten uit te voeren waarin je nieuwe kennis en vaardigheden in de praktijk toepast
 
Professionele ondersteuning: Krijg professionele begeleiding en ondersteuning van een mentor op het gebied van vaardigheden en vakinhoud
 Presteren & fun!: Wij combineren presteren in de praktijk met diverse fun activiteiten zoals periodieke borrels en teambijeenkomstenActuele vacatures

Wil jij je als Project Consultant inzetten voor de toekomstbestendigheid van de financiële sector? Spreekt onze bedrijfsfilosofie “Furthering people for better performance in Do-How” jou aan? En wil jij de regie pakken over jouw ontwikkeling? Bekijk dan onze actuele vacatures.


Consultant Risk and Compliance

In deze functie ben je voor opdrachtgevers actief op het gebied van Financial Risk Management, non-Financial Risk Management, Compliance en Reporting. Heb jij kennis van ALM, Treasury & Cash management Management, Anti-money Laundering (AML), KYC (Know Your Customer) of CDD? Bekijk de vacature en solliciteer.


Consultant Business in Control

In deze functie rol ben je voor opdrachtgevers actief op het gebied van Governance, procesinrichting, Proces control, Reporting & Performance Management. Heb jij kennis van proces management en analytics? Bekijk de vacature en solliciteer.


Consultant Business Implementatie

In deze rol ben je voor opdrachtgevers actief met Business requirements, Business analyses, Business consultancy en Project management, Agile en lean management. Wil je bijvoorbeeld aan de slag met Robotic Process Automation (RPA) of Process Mining? Bekijk de vacature en solliciteer.


Proces

Nadat je solliciteert nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op over jouw sollicitatie.
Als er van beide kanten een positieve eerste indruk is, dan kun je de volgende stappen verwachten:


Contact

Word je enthousiast en wil je meer weten over het werken bij TriFinance voor de financiële sector? Neem telefonisch contact op met Marieke van der Aa (recruiter Financial Institutions): 06 - 81 32 76 86.


Marieke van der Aa Corporate recruiter - Financial Institutions
06 - 81 32 76 86