Werken voor de financiële sector

Bestaande businessmodellen van financiële instellingen staan onder druk. Banken en verzekeraars behouden in de toekomst alleen bestaansrecht als hun dienstverlening door klanten als service wordt ervaren. De digitale realiteit vraagt om een fundamenteel andere aanpak: Kort-cyclisch werken in multidisciplinaire expertise teams vanuit waarde voor de klant, waarbij de digitale mogelijkheden vanaf de start worden meegenomen.

Bedrijfsfilosofie

Werken bij TriFinance betekent werken in een platte netwerkorganisatie met pragmatische collega’s. De groei van onze medewerkers - Me inc.®’ers (me incorporated) - staat voorop. Wij zijn ervan overtuigd, dat medewerkers, die zich ontwikkelen betere oplossingen leveren voor onze klanten: “Furthering people for better performance in Do-How”.

Project Consultant Financial Institutions

Om Project Consultant Financial Institutions te worden ben je allereerst een professional met drive. Je bent pragmatisch ingesteld, durft elke uitdaging aan te gaan door de regie te nemen, kennis te delen en samen te werken. Daarnaast ben je gewend te werken met de meest moderne applicaties en tooling, maak je slim gebruik van data en pas je de scrum methodiek toe in jouw aanpak. Organisatiestructuren, operationele processen, IT-systemen en wet- en regelgeving zijn belangrijke uitgangspunten. Vanzelfsprekend met oog voor de toegevoegde waarde die technologie biedt, maar de cultuur en de mensen in de organisatie vind jij minstens zo belangrijk.

Persoonlijke ontwikkeling centraal

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Dit leggen we vast in jouw persoonlijk ontwikkelplan. Aan de hand van enerzijds jouw ambities en doelen en anderzijds jouw huidige kennis en vaardigheden, bepalen we jouw ontwikkelplan. Wij geloven in learning on-the-job, dus bekijken we samen met jou welke opdracht het beste past in jouw ontwikkelplan. Bij klanten voer je projecten zelfstandig uit of samen met collega’s. Op die manier krijg je een kijkje in de keukens van verschillende banken en verzekeraars, zodat je de richting kunt bepalen, die jou dichter bij het behalen van jouw doel brengt. Door gevarieerde praktijkervaring op te doen gaat jouw leercurve steil omhoog en ontwikkel je soft skills, waar je de rest van jouw carrière profijt van zult hebben! Het leren en ontwikkelen “on-the-job” vullen we aan met collectieve opleidingen en maatwerkopleidingen.

BaseCamp

Vanuit het BaseCamp ondersteunen we jou met een interne team van professionals op het gebied van Care, Business en Communicatie. Naast inhoudelijk en werkgerelateerde zaken staat het BaseCamp voor je klaar met maandelijkse meetings, workshops, bijeenkomsten en gezellige team- activiteiten.
Evelien Reenalda Business Consultant Financial Institutions
+31 6 36 18 44 72
Over de Business Unit