cover

  Ga een nieuwe uitdaging aan bij TriFinance

  Typisch jij

  Jij zit zelf aan het stuur van je carrière en gaat graag nieuwe uitdagingen aan. Je wil blijven leren en nieuwe omgevingen ontdekken en de kennis die je opdoet, deel je graag met anderen.

  Typisch TriFinance

  We bieden je interessante projecten waarin je diverse bedrijven ondersteunt, adviseert en oplossingen implementeert. Wil je graag een brede rol in finance bij grote multinationals of toch liever in de richting van business control of project lead finance? Of kies je voor projecten bij financiële instellingen? Voor dat alles kan je bij TriFinance terecht. Of je je nu wil ontwikkelen in de breedte als finance professional of specifieke kennis wil opbouwen in een van onze expertises, de keuze is aan jou.  

  Ontdek de mogelijkheden en vacatures hieronder.

  Jij komt op de eerste plaats

  Door de diensten en expertise domeinen die wij bieden als consultancy netwerk, zijn we op zoek naar strategische denkers, projectmanagers en finance professionals met een sterk pragmatische inslag en een ongekende drive om zich te blijven ontwikkelen. We zoeken Me inc.®'ers: ondernemende professionals die zelf aan het stuur zitten van hun carrière.

  Want jouw ambities en persoonlijk ontwikkeling staan bij TriFinance centraal. Als Me inc.®'er ben je ondernemer van je eigen talenten, vaardigheden, kennis en carrière. Zelfontwikkeling en bijleren zit in je genen. Je bent niet bang voor onbekend terrein, maar kijkt uitdagingen vol goede moed tegemoet. Kennis delen vind je top en als je al de nodige ervaring hebt, kun je ook mentor worden van collega’s. Zo groei je sneller en ben je steeds voorbereid op professionele uitdagingen in een snel veranderende wereld. En wij helpen jou op diverse manieren om dit te realiseren.


  Hoe we jouw groei ondersteunen 

  Naast projecten op maat en learning on the job, zijn onze ondersteuning en aanpak uniek. Je komt terecht in een open, kennisdelende netwerkorganisatie waar we vaak samenkomen voor een goed gesprek of een geweldig feest. Van ons krijg je:

  een coach die je ondersteunt bij het uittekenen van je carrière;

  een mentor die je begeleidt tijdens je project;
  een waaier aan opleidingsmogelijkheden;
  tools om jouw kennis, vaardigheden en ambities in kaart te brengen;
  een sterk intern team dat je expertise niveau en ambities matcht met de juiste projecten om te blijven groeien.

  Anne Besselink Recruitment Expert
  +31 20 580 0330
  Wat zijn de stappen nadat je hebt gesolliciteerd?


  Telefonisch gesprek
  We bellen je eerst op voor een gesprek en luisteren naar je motivatie en interesse om aan de slag te gaan bij TriFinance. Maak meteen van de gelegenheid gebruik en stel ons je eerste vragen. 


  Elkaar echt leren kennen
  We willen je graag echt leren kennen. Daarom voer je twee à drie gesprekken met mensen uit het interne team. Daarbij zijn we benieuwd naar je verhaal, competenties, soft & hard skills en jouw drive om te groeien. En jij komt meer te weten over de filosofie en structuur van TriFinance. Vragen of feedback? Deel ze met ons tijdens de gesprekken.


  Een nieuwe stap in je carrière
  Het klikt! Je voelt dat TriFinance bij je past en jij hebt ons overtuigd van je talenten, vaardigheden en motivatie. We bellen je op met het goede nieuws, je krijgt een persoonlijk aanbod en we beantwoorden met veel plezier al je vragen. Voor je echt start, spreken we opnieuw af voor de ondertekening van het contract en ontmoet je al enkele van je nieuwe collega’s.