Diensten voor financiële instellingen

Digitalisering en robotisering hebben een grote impact op het leven van mensen en op bestaande business modellen van financiële instellingen. Fintech-bedrijven, banken, verzekeraars en andere financiële instellingen hebben geen klanten meer maar zijn “te gast” in het leven van mensen. Digitalisering geeft iedereen 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, vrije toegang tot alle informatie en zorgt ervoor dat klanten de regie hebben.

Bestaande businessmodellen van financiële instellingen staan onder druk. Zij behouden in de toekomst alleen bestaansrecht als hun dienstverlening door klanten als service wordt ervaren. Digitalisering en robotisering vragen om een fundamenteel andere aanpak: Kort-cyclisch werken in multidisciplinaire expertise teams vanuit waarde voor de klant, waarbij de digitale mogelijkheden vanaf de start worden meegenomen.

Advies en implementatie

Fintech-bedrijven, banken, verzekeraars en andere financiële instellingen kunnen rekenen op een complete set aan diensten. Naast adviesverlening kunt u bij ons terecht voor implementatie projecten.

Expertisegebieden

Onze expertise bestaat uit: Risk & Compliance, Business Control en Business Implementatie.

            

Voor meer informatie over de wijze waarop wij u kunnen ondersteunen neemt u contact op met Rob Smeets, Business Unit Leader Financial Institutions.


Rob Smeets Business Leader Financial Institutions
+31 6 27 04 70 90
Meer informatie