Onze filosofie: CareerHub®, Service Filosofie, BaseCamp

We bieden onze klanten kwalitatieve oplossingen met een pragmatische twist, aangebracht door sterk gemotiveerde mensen. Drie belangrijke pijlers die dit mogelijk maken zijn de CareerHub®, onze Service Filosofie en BaseCamp.

CareerHub®

Onze werkomgeving noemen we CareerHub®. Zie het als een knooppunt in een netwerk, een kruispunt waarop iemand richting kan kiezen om door te groeien, zowel binnen als buiten TriFinance. Onze finance professionals nemen zo hun carrière in eigen handen en exploreren wegen naar nieuwe bestemmingen. Door het aanbieden van verschillende projecten, coaching, on-the-job training en toegang tot ons kennisdelend netwerk willen wij hun tijd bij TriFinance zo waardevol mogelijk maken. Zo werken we ook actief en continu aan onze Economies of Motivation®.

Service Filosofie

Bij TriFinance koppelen we altijd het denken aan het doen. Onze consultants beschikken over financiële expertise, maar zijn ook en vooral pragmatisch ingesteld. Geen theoretische plannen, wel praktische oplossingen. En omdat we vinden dat iedere organisatie uniek is, leveren we altijd oplossingen op maat.

BaseCamp

Ons interne team, BaseCamp, vormt de link tussen de klant en de consultant. Het bestaat uit finance experts, aangevuld met sales professionals en HR/Recruitment-specialisten. Naast de contacten met de klant staat BaseCamp ook in voor mentoring, coaching en on-the-job training voor de consultant.

Deel deze pagina via:
TriFinance Filosofie
TriFinance Filosofie