Werken als TriFinance consultant

Als TriFinance Consultant werk je in vast dienstverband, maar voer je finance-projecten uit bij onze opdrachtgevers. Iedere Me inc.®-consultant heeft de motivatie om ‘net dat tikkeltje meer’ te bieden bij deze klanten. Daarmee bedoelen we diepgaande support leveren en ervoor zorgen dat de financiële functies van de klant echt meerwaarde creëren.

Projecten gaan van junior naar senior tot echte advisory- en solutions-opdrachten. Afhankelijk van je expertise, ervaring en voorkeur word je ingezet bij een passend project. We werken voor grote en middelgrote bedrijven, financiële instellingen en de publieke sector.

Je wordt uitgedaagd om in korte tijd de materie onder de knie te krijgen en vervolgens resultaat te boeken. De ervaring die je opdoet binnen verschillende sectoren en organisaties helpt je bij het verder uitstippelen van je carrière. Wij helpen je daarbij met coaching. Zelfs als je denkt dat jouw nieuwe stap buiten TriFinance ligt. Hoe dat zit? Lees meer over onze eigenzinnige filosofie.

We zoeken overigens niet ‘zomaar’ mensen om ons te versterken. We zoeken finance professionals met een hoog Me inc.®-gehalte. Self-starters die niet bang zijn voor onbekend terrein. Teamworkers, die hun intelligente ideeën ook willen uitvoeren en implementeren, in plaats van alles alleen op papier te zetten. TriFinance wil opdrachtgevers passende en concrete oplossingen bieden, geen dikke rapporten.

Ben jij een intelligente finance professional, maar ook praktisch van aard? Iemand die snel een situatie kan doorgronden? En vind je het inspirerend om vaak een nieuwe organisatie met nieuwe collega’s en nieuwe uitdagingen te leren kennen? Dan kan jouw volgende uitdaging bij TriFinance liggen. Als consultant. Als Me inc’er.

Deel deze pagina via:

 

"Neem je carrière in eigen handen"

Lees de column van onze Project Consultant Colin van der Heiden over zijn ervaringen bij TriFinance.

“Als je met elkaar kunt praten, kun je ook samenwerken”

Lees de column van Vivian Xie over haar comeback bij TriFinance en haar tips voor Project Consultants.

Open sollicitatieVind je niet meteen wat je zoekt maar ben je wel geprikkeld door de filosofie en Me inc.® gedachte van TriFinance?
JobmailLaat hier je gegevens achter om op de hoogte te blijven van onze laatste vacatures.