Interim Managers & samenwerking met TriFinance

Je bent een expert in finance met veel ervaring binnen een specifieke sector of discipline en je hebt gekozen voor de dynamiek van het ondernemerschap? Dan kunnen jij en TriFinance flink wat toegevoegde waarde bieden aan elkaar.

TriFinance heeft een breed platform voor interim managers. We hebben er meer dan 2.000 in ons netwerk, die samen met onze consultants geïntegreerd worden in projecten. De toegevoegde waarde die je brengt, komt uit het implementeren van oplossingen en het behalen van concrete resultaten. Je kunt je dan ook aanpassen in elke situatie en aan de noden van elke klant.

Interim management gebeurt niet enkel via TriFinance maar vooral mét TriFinance: je staat er dus niet alleen voor. Je kunt voor je project vertrouwen op de expertise van onze verschillende Business Units: echte solution centers die gespecialiseerde support en projectmanagement bieden. Bovendien organiseren we netwerk events zodat je je kennis gemakkelijk kunt delen met ons en andere zelfstandigen.

Wil jij voor het volgende event ook een uitnodiging ontvangen? Laat het ons weten via communicatie@trifinance.nl.

Graag attenderen we je ook op onze community voor Interim Managers op LinkedIn.
Deel deze pagina via:
Open sollicitatieVind je niet meteen wat je zoekt maar ben je wel geprikkeld door de filosofie en MeInc® gedachte van TriFinance? 
JobmailLaat hier je gegevens achter om op de hoogte te blijven van onze laatste vacatures.