cover
"I'm generally a very pragmatic person, what works works". David BusbyProject Consultant

Jouw carrière in finance, op de manier die het beste bij je past

Zelf de dynamiek van je carrière bepalen en hierbij de ondersteuning krijgen van je werkgever. Dat is waar elke finance professional naar op zoek is, onafhankelijk van de functie die hij of zij invult. Werken via TriFinance is helemaal zo ingericht en kan op verschillende manieren: als consultant, in ons BaseCamp of als interim manager. Daarnaast kun je ook in vast dienstverband aan de slag bij één van onze klanten.

Werken als Consultant, Interim Manager of in het intern team van TriFinance


Ben je op zoek naar een finance job? Of het nu in risk management, reporting, controlling, treasury of een ander financieel vakgebied is, TriFinance kan op veel verschillende manieren iets voor jou betekenen. Misschien ben je op zoek naar een vaste positie bij een van onze klanten, of heb je interesse om bij TriFinance te komen werken als project consultant. Of misschien verkies je opdrachten als project manager of interim manager. We helpen je in elk geval graag de uitdaging te vinden die bij jou past. Je kunt ook meteen via onze zoekfunctie rechtstreeks zoeken naar alle open vacatures, binnen of buiten TriFinance.

De samenstelling van ons BaseCamp speelt bij dit alles een belangrijke rol. De commerciële financials in dit team zijn bedreven in het sparren met opdrachtgevers, terwijl onze recruiters en coaches met jou als kandidaat in gesprek gaan. We sturen nooit zomaar een cv door, maar zoeken naar de perfect passende combinatie. Ontdek dus snel wat onze unieke organisatie voor jou kan betekenen.

Open sollicitatieVind je niet meteen wat je zoekt maar ben je wel geprikkeld door de filosofie en MeInc® gedachte van TriFinance? 
JobmailLaat hier je gegevens achter om op de hoogte te blijven van onze laatste vacatures.