Controlling

De controlling-functie komt steeds dichter bij de business te staan. Correct rapporteren is natuurlijk altijd belangrijk, maar constructief en ook kritisch meedenken met de business is voor ons de sleutel tot het leveren van echte toegevoegde waarde.

TriFinance ondersteunt de controlling-functie in meerdere opzichten:

  • We zetten opgeleide specialisten in voor tijdelijke opdrachten. Van junior tot hoofd controlling in alle specialisaties van controlling (commercial, plant, logistics, group, business, financial, ...) en rekening houdend met de specifieke organisatie en bedrijfscultuur. Onze consultants dragen niet enkel bij aan een correcte rapportering over het bedrijf, ze gaan ook verder en zijn een volwaardige business partner. Zo verwerven ze inzichten die er echt toe doen.
  • Wij trainen onze consultants in de verschillende deelgebieden via een geïntegreerde case die alle aspecten van het controllersvak omvat.
  • We bieden graag een klankbord en advies over de missie van de controlling-functie en organiseren workshops rond het concreet implementeren van een business partnership. We helpen bij de implementatie van projecten, of het nu om budgettering en forecasting gaat, kostprijsberekening, de ontwikkeling van KPI’s die een waardemeter zijn voor de ondernemingsstrategie of het opzetten van een cash flow-model dat automatisch gegenereerd wordtzodat cash flow-info ten alle tijde beschikbaar is.
  • We selecteren controllers, group controllers en business-analisten voor vaste aanwerving.
Neem contact op