Interim Management

We werken graag samen met ondernemende mensen die verder kunnen denken dan de originele opdracht. Ervaren en ondernemende professionals kiezen vaak voor het statuut van zelfstandige als freelance of interim manager. Op deze manier functioneren zij het beste en kunnen ze ook zorgen voor de grootste toegevoegde waarde.

We gaan steeds zorgvuldig op zoek naar de best mogelijke persoon om de opdracht uit te voeren. Ons netwerk bestaat uit meer dan 2.000 interim managers die de nodige expertise in huis hebben. Dankzij onze grondige kennis van uw bedrijf en ervaring in het maken van de juiste selectie kunnen we snel een gepaste oplossing voorstellen. We zullen ook nooit iemand voorstellen die we zelf niet hebben ontmoet of waar we geen referenties van kregen.

Voor de volledige duur van de tijdelijke managementopdracht blijven we in contact met onze interim manager, die we bijstaan met onze ideeën of methodologische benadering. Ook met onze klant houden we contact, om er zeker van te zijn dat de uitvoering van de opdracht voldoet aan zijn verwachtingen en dat er tastbare en passende resultaten zijn. We willen het goed doen, het moet perfect werken.

Neem contact op
TriFinance Interim Event 2019

Op 16 mei vond ons laatste Interim Event plaats. Kijk hier voor het verslag en de foto's.