cover

  Trainees voor uw organisatie

  Bij veel organisaties zien we dezelfde behoefte terugkomen: er is jong bloed en een frisse blik nodig. Er is vaak net te weinig tijd om jonge professionals goed te begeleiden. Onze ervaring leert dat wanneer organisaties al vroeg investeren in de ontwikkeling van jonge professionals, zij gemotiveerder blijven en daardoor veel scherpere resultaten leveren.

  Daarom hebben wij een traineeship ontwikkeld waarin we volop investeren in de begeleiding van pas afgestudeerden. Met het traineeship neemt TriFinance het proces van begeleiding, transitie en ontwikkeling volledig voor u uit handen. Elke trainee krijgt bij ons een mentor en een career coach die toezien op de ontwikkeling en de delivery van trainees bewaken.

  Het programma

  Het traineeship programma begint jaarlijks in september en duurt in totaal 24 maanden. Elke trainee die bij TriFinance start, begint met een intensieve training. Gedurende het programma worden de trainees continu door ons ontwikkeld. De trainees van TriFinance ontwikkelen zich sneller dan elders in de markt door:

  • Hoge jobrotatie: door hoge jobrotatie blijven onze trainees ambitieus en gemotiveerd 
  • Intensieve loopbaanbegeleiding: met intensieve Mentoring, Coaching, Learning & Development (cursus, training, eigen Knowledge Circles) ondersteunen we onze trainees continu in hun ontwikkeling, zowel inhoudelijk als persoonlijk.

  Onderwerpen in het traineeship

  In het traineeship wordt uitvoerig aandacht besteed aan de verdieping van financekennis. Onderwerpen waarin onze trainees opgeleid worden zijn bijvoorbeeld consulting, soft skills (zoals personal branding & ontwikkeling, communicatie, dynamiek van teamwork en samenwerken, vitaal en duurzaam werknemerschap, persoonlijke effectiviteit, time management, ...) en hard skills (zoals Excel 1.0 en 2.0, P2P & OTC in SAP, verandermanagement en finance, IFRS 16, Risk Management, ...).

  Waar kunt u onze trainees voor inzetten?

  U kunt onze trainees inzetten op opdrachten variërend van registreren tot aan regisseren. Denk aan onderwerpen als: overlopende activa/passiva, audit documenten, opschonen tussenrekeningen, intercompany eliminaties, purchase to pay, order to cash, record to report, reporting in reguliere processen (actuals versus budget), consolidatie, werkkapitaal & cashflow, asset reporting, definiëren en rapporteren KPI's, budget voorbereiding, forecast voorbereiding etc.

  Voordelen voor uw organisatie

  • U wordt door TriFinance volledig ontzorgd op het gebied van begeleiding, transitie en ontwikkeling;
  • U krijgt in twee jaar vier keer een nieuw talent in uw organisatie
  • door onze strakke selectie en begeleiding is uw trainee van een hogere kwaliteit dan van vergelijkbare traineeship aanbieders in de markt;
  • u werkt met sterk gemotiveerde finance talenten, begeleid door een mentor, een coach én een Business Manager die de delivery continu bewaakt;
  • niet alleen de trainee, maar ook de werkomgeving in uw organisatie heeft profijt van de mentor die waar nodig adviseert en bijstuurt;
  • u heeft de mogelijkheid om na twee jaar een trainee vast in dienst te nemen;
  • onze begeleiding wordt niet aan u in rekening gebracht; u betaalt slechts het uurtarief van de trainee.


  Vragen over de mogelijkheden voor uw organisatie?

  Neem contact met ons op!

  Locatie Amsterdam
  +31 20 580 0330

  Locatie Rotterdam
  +31 88 022 7000

  Of mail naar:
  traineeship@trifinance.nl

  Wilt u meer weten over het TriFinance Finance Traineeship?Bent u benieuwd naar verhalen van onze trainees of wat er van hun verwacht wordt? Bekijk dan hier de website voor de trainees.