Werken naast je studie bij TriFinance

TriFinance biedt studenten diverse opdrachten op financieel-administratief gebied bij grote corporates en financiële instellingen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een ondersteunende functie op een shared service center, assisteren bij de implementatie van een nieuw ERP-pakket of achterstand wegwerken binnen een financiële administratie.

Wij werken samen met hbo- en wo-studenten die een economische opleiding volgen of maximaal 1 jaar zijn afgestudeerd. Als Young Professional van TriFinance ben je theoretisch goed onderlegd maar ook praktisch ingesteld, leergierig en energiek. TriFinance zorgt dat je als jonge financial als tijdelijke (part- en fulltime) ondersteuning ingezet kunt worden, waarbij er een constante coaching plaatsvindt vanuit TriFinance.

We investeren volop in de ontwikkeling van jouw hard- en softskills. Ook organiseren we regelmatig activiteiten waarbij je de kans krijgt om jouw netwerk uit te bouwen en andere Young Professionals te leren kennen.

Voorbeelden van opdrachten 

  • Bij een grote FMCG speler ben je met een team verantwoordelijk voor het controleren, herzien en opstellen van contracten en bonusberekeningen en het communiceren van de financiële resultaten met verschillende afdelingen binnen de organisatie. 
  • Bij een internationale Financiële Instelling analyseer je elke kredietaanvraag en beoordeel je de aanvragen op basis van de intern vastgelegde parameters. Je maakt een eindrapport en argumenteert en verdedigt dit ten aanzien van een intern kredietcomité. Concreet maak je hierbij een beoordeling van de kredietwaardigheid van potentiële klanten. Je communiceert en beargumenteert tot slot de genomen kredietbeslissingen naar het kantorennet. 
  • Bij een belangrijke speler binnen het assetmanagement maak je deel uit van de backoffice die het frontoffice team ondersteunt door het verrichten van ondersteunende activiteiten op, en de uitvoering van wijzigingen en het doorvoeren van nieuwe processen binnen het derivatenteam. De backoffice heeft een belangrijke aanwezigheid en rol binnen de organisatie. Er is een nauwe werkrelatie met de onderdelen Operations, Frontoffice en andere gebieden gericht op derivaten. Het team ondersteunt diverse derivatenproducten en aandelen.
Nowel Barki Business Manager - Young Professionals
06 - 51 28 34 62