Hoe word je Young Professional bij TriFinance?

Je bent aan het studeren en je wilt je kennis en ervaring naast je studie uitbreiden. Je zoekt een studiegerelateerde bijbaan. Die eerste sollicitaties zijn best spannend. Om je voor te bereiden, ontdek je hier hoe het sollicitatieproces bij TriFinance verloopt.

Hoe meld je je aan als Young Professional?

1. Online solliciteren

Je carrière in handen nemen start met een klik op de knop. Bekijk de vacature en solliciteer. Vul enkele gegevens in en voeg je cv toe.

2. Telefonisch gesprek


Bij TriFinance kijken we verder dan je cv. Daarom bellen we je op voor een gesprek. We luisteren naar je motivatie en interesse om aan de slag te gaan bij TriFinance. Maak meteen van de gelegenheid gebruik en stel ons je vragen.

3. Elkaar echt leren kennen


We willen je graag echt leren kennen. Daarom nodigen we je uit om kennis te maken met een aantal collega’s uit ons team.Tijdens het eerste gesprek luisteren we naar je verhaal en informeren je over de filosofie en structuur van TriFinance. Tevens focussen we op specifieke competenties en soft en hard skills. We zijn ook benieuwd naar jouw vragen en feedback.


4. We gaan op zoek naar de juiste opdracht voor jou


Het klikt! Je voelt dat TriFinance bij je past. Je hebt ons overtuigd van je talenten, vaardigheden en motivatie. We gaan voor jou op zoek naar de juiste opdracht bij een van onze opdrachtgevers. Zodra wij die gevonden hebben bespreken we de opdracht met je, en als jij net zo enthousiast bent als wij, stellen we je voor bij de opdrachtgever.

5. Een nieuwe stap in je carrière


Jij maakt kennis met de opdrachtgever en deze kennismaking is positief. Je gaat aan de slag als Young Professional. Tijdens deze periode wordt je begeleid door een consultant van TriFinanance. Daarnaast zul je verder kennis maken met TriFinance door borrels, informatieve bijeenkomsten en netwerkevenementen.

Nowel Barki Business Manager - Young Professionals
06 - 51 28 34 62