Typisch Evelien

#entrepreneurscannotbestopped


‘Entrepreneurs cannot be stopped’ staat er op je shirt. Wat betekent dat voor jou?

“Je kan heel veel bereiken wanneer je ambitie hebt, gemotiveerd bent en uiteindelijk weet welke richting je wenst uit te gaan.”

Wat wens jij te bereiken?

“Ik ben mijn weg nog aan het zoeken naar mijn uiteindelijke ‘final destination’. Dit jaar wil ik opnieuw leuke projecten doen. Die brengen me ervaring bij en helpen me bij het scherpstellen van mijn eindbestemming.”

Waarom heb je voor TriFinance gekozen?

“Voordien werkte ik al voor een consultancykantoor, maar ik had behoefte aan een volgende stap in mijn carrière. In die periode nam TriFinance contact met me op via LinkedIn. Ik koos voor TriFinance omdat het me meer financieel gerelateerde opdrachten kon bieden. Die waren beperkt bij mijn vorige werkgever. Bovendien ging het daar vooral om klanten uit de non-profit en ik wilde me meer richten op de commerciële sector.”

Hoe verliepen die eerste contacten met TriFinance?

“Hartstikke goed. Het kennismakingsgesprek met de recruiter was super leuk. Ik kreeg vooral vragen over wie ik ben en wat ik al had gedaan. Het klikte meteen en nadien volgden er nog gesprekken waarna ik steeds enthousiaster werd over TriFinance.”

Hoezo?

“TriFinance zet erg in op de persoonlijke ontwikkeling. Ik ben consultant omdat ik graag van afwisseling hou. Verschillende opdrachten, klanten, bedrijfsculturen enzovoort doen je sneller groeien. Dat parcours stelt me in staat te filteren wat ik wil en wat niet. Zo geraak ik op mijn eindbestemming.”