Ondersteuning voor jouw carrière


Typisch TriFinance

 ✓ een loopbaancoach die je ondersteunt bij het uittekenen van je carrière.
✓ een mentor die je begeleidt tijdens je project.
 ✓ een waaier aan opleidingsmogelijkheden.
✓ tools om jouw kennis, vaardigheden en ambities in kaart te brengen.


Mensen laten groeien, is de bestaansreden van TriFinance. We werken voortdurend om dat steeds beter waar te maken. Onze coaches ondersteunen je bij het uitstippelen van je carrière. Drie keer per jaar heb je er een gesprek mee. Ervaren collega’s treden op als mentoren, die je begeleiden tijdens je projecten. Ze zorgen ervoor dat je sneller groeit in je carrière. Ook voor de ervaren collega’s is mentor zijn een boeiende en uitdagende rol.


Of je nu aan het begin staat van je carrière of je hebt veel ervaring en wil groeien als expert of generalist, je krijgt een persoonlijk opleidingsaanbod. We stimuleren je om je te ontwikkelen met een aanbod aan klassikaal ingerichte opleidingen en e-learning. We organiseren een boekenclub en knowledge circles waar specialisten een thema uit de doeken doen. We ontplooien initiatieven die collega’s met gedeelde interesses bijeenbrengen.

Last but not least zetten we een arsenaal aan online mogelijkheden in als elektronische snelweg naar de realisatie van je doelen. Lees meer