Een dag in het leven van Ivar

Mijn naam is Ivar en ik ben in september 2016 gestart bij TriFinance als een Young Hub’er. In de zomer van 2016 heb ik mijn master Finance and Investments afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarna was het tijd om een mooie eerste stap te zetten in mijn carrière.

Persoonlijke visie

“Begin with the end in mind”. Dit betekent dat je een goed beeld hebt van de eindbestemming: je weet waar je naartoe wil gaan. Je weet daardoor beter waar je nu staat en het zorgt ervoor dat je effectiever bent en stappen in de goede richting kan zetten.

Een dag in mijn schoenen

Sinds eind november 2016 zit ik op een project wat gericht is op het herstelkader rentederivaten bij een bank. Een groot project waarin veel externen van verschillende partijen een rol hebben. In dit project startte ik in de uitvoering. In deze periode heb ik laten zien dat ik in meerdere facetten van het project een constructieve bijdrage kan leveren. Ook heb ik meegeholpen met het testen van het proces rond het opbouwen van de hoofdsom-schema’s. Daarna ben ik onderdeel geworden van het regioteam en op dit moment zit ik in het ontwerpteam. Binnen dit team heb ik een uitdagende opdracht waarbij ik het uniform herstelkader van binnen en buiten leer kennen.

Waarom TriFinance?

Na het behalen van mijn master opleiding had ik het idee dat ik genoeg theoretische kennis had om de arbeidsmarkt op te gaan. Ik wilde de Finance wereld ontdekken en tegelijkertijd wilde ik mijzelf blijven ontwikkelen. Deze combinatie heb ik gevonden bij TriFinance. De ontwikkeling die ik heb doorgemaakt binnen mijn eerste opdracht heb ik als Me inc.'er volbracht door mijn carrière zelf in handen te nemen. Hierbij is het prettig om te weten dat TriFinance zorgt voor de ondersteuning. Vanuit het Young Hub programma worden trainingen verzorgd en er zijn verschillende meetings binnen mijn Hub. Daarnaast heb ik een uitstekende coach met wie ik stappen kan zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Samen met deze ondersteuning van TriFinance leg ik een goede basis voor mijn verdere carrière.


Denk je dat ons Traineeship financiële sector ook bij jou past? lees er hier meer over.

Evelien Reenalda Business Consultant Financial Institutions
+31 6 36 18 44 72