De start van jouw TriFinance Traineeship

Werken als project consultant kan een uitdaging zijn. Gelukkig hoef je niet direct een veteraan in de financiële sector te zijn om aan de slag te gaan als project consultant. Tijdens het TriFinance traineeship leer je impact te realiseren door het ontwikkelen van je hard- en soft skills. Je maakt een vliegende start als project consultant tijdens de TriFinance Business Bootcamp. Om een goede indruk te krijgen van het traineeship deelt TriFinance Trainee Salomon Linck, zijn ervaringen met je.Hoe ziet de eerste business bootcamp week eruit?


De soft skill week vindt plaats op een uiterst geheime externe locatie, waar je de hele week verblijft. In deze tijd leer je vaardigheden zoals bedrijfscommunicatie, personal branding, zelfreflectie, metacognitie en nog veel meer. Deze onderwerpen worden gegeven door professionals met ervaring op het gebied van verkoop, psychologie en coaching. Maar je bent niet alleen zakelijk bezig. Deze week maak je deel uit van- en leer je het traineeship team kennen. Dit team, je coaches en mede trainees, zullen je tijdens je traineeship helpen met het bereiken van jouw doelen.

Wat heb je geleerd in de tweede week?


In de tweede week richt je je op de hard skills. Professionele vaardigheden en hulpmiddelen zoals Excel, procesbeheer, SAP en financiële basisvaardigheden worden behandeld. Knowhow en het leveren van goed werk is slechts een deel van het verhaal. Je krijgt insider tips en tricks om de impact van je werk en de waarde van je service te maximaliseren. Deze week ontmoet je verschillende ervaren collega's en veteranen in de financiële sector, je wordt dus blootgesteld aan een schat van kennis. Aan het eind van de tweede traineeship business bootcamp week krijg je een samenvatting van alle zaken die je tijdens de bootcamp hebt geleerd.

Heeft het TriFinance bootcamp jou geholpen als trainee?


De bootcamp weken hebben mij geholpen mezelf beter te begrijpen; hoe ik mijn carrière vorm wil geven, wat mij inspireert en hoe ik mijn persoonlijkheid in mijn voordeel kan gebruiken. Ik heb geleerd om me aan te passen door de sociale dynamiek van bedrijven te begrijpen, om te gaan met weerstand en om constructieve feedback te geven. Verschillende professionele vaardigheden heb ik verbeterd en tegelijkertijd heb ik geleerd hoe ik een goede indruk kan maken. Tijdens deze weken werd ik onderdeel van een team dat nog steeds bij elkaar komt om elkaar advies te geven, te helpen of plezier te maken. Je coaches worden je vertrouwenspersonen en blijven je helpen groeien.

Hoe helpt het traineeship bij het creëren van jouw toekomst?


De TriFinance Business Bootcamp is nog maar het begin van je traineeship. Je zult doorgaan met het krijgen van trainingen om verschillende vaardigheden te verbeteren. Een van de senior consultants zal je mentor worden en je helpen je harde vaardigheden te verbeteren wanneer je in opdracht bent. Naast een mentor heb je ook een coach, hij of zij zal je helpen je soft skills te verbeteren en je carrière te plannen. Dit doe je door een persoonlijk groeiplan op te stellen, opdrachten uit te voeren die je helpen te specialiseren in jouw voorkeursrichting en door continu te reflecteren op je doelen. Helemaal in lijn met de TriFinance filosofie.

Ben jij klaar om je carrière als project consultant te beginnen? Bekijk dan snel alle TriFinance Traineeship vacatures hier!


Marlien Robbemond Corporate Recruiter & Care Manager
+31 6 382 336 00