Een dag in het leven van Samir

Contact met collega’s is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn werk

"Na het afronden van mijn Havo-opleiding heb ik de HBO-opleiding Bedrijfseconomie duaal gevolgd. Hierdoor deed ik tijdens mijn studie al werkervaring op. In 2011 ben ik gestart met de Masteropleiding Accounting & Control, welke ik aan het einde van dit jaar ga afronden. Tijdens mijn studie en daarna heb ik bij PwC, KPMG en de Nationale politie gewerkt.In mijn persoonlijke leven houd ik wel van een balletje trappen en vind ik het leuk om met vrienden een hapje te gaan eten."

Persoonlijke visie

"Ik ben iemand die open en actief is. Het contact met de directe collega’s is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn werk. Ik ben iemand die goed kan samenwerken, collegiaal is en zet mezelf in voor zaken die niet direct van eigen belang zijn. Ik vind dat samenwerken draait om vertrouwen, steun en wederzijdse respect naar elkaar toe."

Een dag in mijn schoenen

"In aanmerking komen voor een nieuw project betekent dat je op gesprek gaat bij de opdrachtgever. Hoewel je hier als consultant relatief vaak mee te maken hebt, blijft dit natuurlijk spannend! Vandaag ga ik op gesprek bij Incontext. Zij zoeken naar een Interim Controller, en mijn profiel sluit heel goed aan. Ik lees mij in over het bedrijf, en samen met Brigitta bereid ik het interview zo goed mogelijk voor. Het is een pittig gesprek, maar met mijn ervaring uit de samenstelpraktijk, controle van jaarrekeningen en ervaring met rapportages sla ik mij er doorheen. Drie dagen later kan ik al starten. Ik heb er zin in!"

Waarom TriFinance?

"Via Linkedin ben ik in contact gekomen met Anne, recruiter bij TriFinance. Na ons eerste gesprek was ik meteen enthousiast over de rol van Project Consultant. De reden om bij TriFinance te gaan werken is de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers verschillende opdrachten te doen. Ik zoek afwisselend werk en werd aangesproken door de uitdaging van het in korte tijd eigen moeten maken van de materie en snel resultaat te moeten boeken."

Anne Besselink Recruitment Expert
+31 20 580 0330