Een dag in het leven van Esther

Afwisseling in projecten sprak mij het meeste aan

"In september 2009 ben ik in het Young Hub programma bij TriFinance gestart, net na mijn studies Handelsingenieur, met een major in Accountancy & financiering, in Leuven. Voor mij was een functie als project consultant de ideale manier om te kunnen proeven van verschillende functies op de financiële afdeling van zowel Multinationals als KMO’s. Eind vorig jaar heb ik de kans gekregen om tijdelijk over te schakelen naar een interne functie als Business Consultant. Ik had nog geen ervaring als Business Consultant maar wel een uitgebreide Finance ervaring als consultant."

Persoonlijke visie

"Ik hou ervan om zelfstandig, als self starter, aan het werk te gaan, vroeger bij de klant en momenteel bij Trifinance zelf. Door mijn optimisme en enthousiasme probeer ik steeds op een positieve en gemotiveerde manier in team samen te werken om op die manier samen de uiteindelijke doelen te bereiken."

Een dag uit het leven van ...

"Op dit moment werk ik als Business Consultant binnen het Transition & Support team van Antwerpen. Ik heb verschillende taken als Business Consultant. Allereerst werk ik op R&S opdrachten. Dit zijn vaste functies waarbij Trifinance ingeschakeld is om de eerste selectieronde uit te voeren. Ik ben hier verantwoordelijk voor de intake bij de klant, het publiceren van de vacature en de matching en screening van de juiste kandidaten voor de functie. Geschikte kandidaten krijgen bij TriFinance steeds een uitgebreid kennismakingsgesprek voor hun hun profiel wordt doorgestuurd naar de klant. Ook nadien blijf ik verantwoordelijk voor de verdere opvolging van deze kandidaat. Ten tweede werk ik ook op tijdelijke missies voor project consultants en interim managers. Bij deze opdrachten proberen we zeer snel een goede match te vinden voor onze klanten, waarbij we steeds rekening houden met de richting waarin onze consultants willen groeien. Deze richting bepalen ze zelf door hun Living Me inc. ® plan in te vullen en te spreken met een coach. Indien de klant interesse heeft in één van onze profielen dan proberen we ook steeds mee op gesprek te gaan. Ten derde volg ik de consultants op tijdens een zogenaamd mentoring gesprek. In een open gesprek worden zowel de verwachtingen van onze consultant als die van de klant besproken. Tenslotte ben ik ook verantwoordelijk voor onze consultants in Transit. Zij hebben op dit moment geen project. Tijdens wekelijkse meetings bespreken we wat ze in deze korte periode kunnen doen om zich verder te ontwikkelen. Een dag als Business Consultant is een mix van al deze taken. En ‘s morgens weet ik nooit wat de dag zal brengen."

Waarom TriFinance?

"Ik ben in contact gekomen met TriFinance via een medestudente. Hetgeen me het meest aantrok aan een job als project consultant is de afwisseling in projecten, zeker als pas afgestudeerde. Het is super om voor een bedrijf als TriFinance te werken. Door de vlakke structuur zijn alle evenementen heel toegankelijk en heerst er een losse en aangename sfeer tussen de project consultants en het BaseCamp. Er wordt eveneens veel belang gehecht aan je verdere ontwikkeling via de Living Me inc. ® tool waardoor ik, door het vermelden van mijn interesse in Human Development, de kans kreeg om te evolueren van project consultant naar business consultant."

Brigitta Schulze Care Manager T&S Amsterdam
+31 20 258 90 22