Een dag in het leven van David

Ik ben een financial met een sterk sociaal karakter

"31 jaar, vader, muziekliefhebber, fanatiek tennisser, allround sporter en Project Consultant voor TriFinance sinds augustus 2012. Na een aantal jaren binnen Accounting en Credit Control werkzaam te zijn geweest heb ik de keuze gemaakt om verder te gaan als Controller. Ik merkte dat ik als financial graag midden in de organisatie wilde staan, dicht bij het vuur en waar beslissingen genomen worden."

Persoonlijke visie

"Ik ben een financial met een sterk sociaal karakter. Ik vind het van belang dat ik in mijn werk niet alleen diep in de cijfers zit maar ook met mensen samenwerk. Ik krijg er energie van om samen met anderen cijfers te laten spreken en inzicht te laten verschaffen."

Een dag in mijn schoenen

"Ik ben vandaag op het hoofdkantoor van een grote telecom provider. Ik werk aan een nieuw te ontwikkelen budget- en forecasttool in Excel. Ik ben zowel een goede controller als excel-gebruiker, dus dit project was geknipt voor mij. Nu de deadline nadert worden ook de dagen langer. In de middag presenteer ik de eerste demo-versie van de door mij ontwikkelde tool aan de stuurgroep. Het verloopt soepel! Op weg naar de uitgang spreekt mijn manager mij aan. Een van de Business Controllers vertrekt, kan ik hem tijdelijk opvangen?"

Waarom TriFinance?

"Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging die mij blijft boeien en interesseren. Denken in oplossingen is wat mij kenmerkt, en als Project Consultant voor TriFinance beland ik keer op keer in de situatie waarbij mijn oplossingen met open armen ontvangen worden. Dat geeft mij energie. TriFinance omschrijft zich het beste als een heel sociaal en no-nonsense onderneming met hart voor hun mensen. Hun Consultants zijn hun grootste asset en dat dragen ze ook uit in de vorm van coaching, begeleiding, contact, trainingen en opleidingen."

Anne Besselink Recruitment Expert
+31 20 580 0330