cover
"A journey of a thousand miles starts with a single step".Xiang TjoaProject Manager Data to Insight

  Een dag in het leven van Xiang

  Ik heb Bedrijfswiskunde- & Informatica gestudeerd. Bij Deloitte is, als teamlid van Data Quality & Integrity, de basis gelegd voor mijn sterke affiniteit met Data. Deze basis is de rode draad gebleken tijdens de rest van mijn carrière. Via Toyota Motor Europe, TriFinance en Philips Lighting, ben ik weer terug bij TriFinance als project manager bij Data to Insight.

  Personal vision

  Ik ben ontzettend leergierig, en kan zowel de diepte als de breedte in. Ik sta bekend als pragmatisch, flexibel en een teamplayer, in het begin observerend en absorberend. Ik zoek altijd de dialoog; veranderingen ( hoe juist en data-driven ze ook zijn) kun je niet teweegbrengen zonder anderen.

  Een dag in het leven van Xiang

  Als Project Manager bij Data to Insight hou ik me voornamelijk bezig met het ontwikkelen van Data to Insight producten en een specifiek trainingscurriculum. Data to Insight is een van de jongste Business Units binnen TriFinance en nog volop in ontwikkeling, niet alleen op inhoud maar ook in mensen. Tijdens projecten ben ik voor de klant het klankbord en voor onze data scientisten de vertaalslag. Ik zorg voor goede verwachtingsmanagement en samen met het team voor mooie resultaten.

  Waarom TriFinance?

  Een van de Business Managers voor regio Rotterdam nam contact met mij op toen ik nog bij Toyota werkte. Na de wiskunde en IT kant van mijn studie al te hebben uitgeprobeerd in de professionele wereld, was ik er wel aan toe om mijn financiële basis te exploreren en startte ik als Project Consultant. De Hub filosofie van TriFinance is mij op het lijf geschreven. TriFinance staat voor het ontwikkelen van jou, haal uit wat in je zit via het netwerk en het Basecamp van TriFinance. En als je denkt dat je verder wilt, ga je verder. In mijn geval kwam ik zelfs weer terug! Dat is ook mogelijk bij TriFinance, alles is mogelijk. Hoe wijd is jouw blik?