Onze filosofie

Beyond Advisory is onze ambitieuze claim. Het gaat ons om meer dan advies en rapporten. TriFinance consultants zijn pas tevreden als de oplossing functioneert en in de organisatie is verankerd.  Drie elkaar versterkende pijlers vormen de basis van onze filosofie:

Onze service filosofie
Als geen ander koppelt TriFinance het denken aan het doen. Op welk niveau wij ook met onze opdrachtgevers werken, wij zorgen er altijd voor dat een hechte samenwerking ontstaat. Zo stemmen we de inzichten met elkaar af en richten we ons op waar het werkelijk om gaat.

Elke organisatie heeft unieke eigenschappen.  Die zijn ons vertrekpunt voor elke oplossing. Wij bieden een breed en diep assortiment van diensten aan, we schakelen snel tussen onze diverse competenties, en passen onze teams hierop aan.

Hubfilosofie
De nieuwe professional streeft naar meer zelfstandigheid & onafhankelijkheid, en wil zelf de dynamiek van zijn/haar loopbaan bepalen. De CareerHub van TriFinance is een open werkomgeving waar deze ontwikkeling centraal staat. Hierbij hoort geen klassiek retentiebeleid. Onze mensen (MeInc'ers®) moeten kunnen groeien, zowel binnen als buiten het bedrijf. Door het aanbieden van verschillende projecten, coaching & training en kennisdeling tussen professionals fungeert TriFinance als 'career accelerator' en 'destination finder'.

Basecamp
Ons Basecamp (interne team) zorgt voor de verbinding tussen de opdrachtgever en de professional. Het team is opgebouwd uit finance professionals die hun carrière een commerciële wending hebben gegeven. Naast deze finance professionals is het Basecamp aangevuld met sales professionals en HR & recruitment experts. Omdat de mensen in het Basecamp zelf in finance hebben gewerkt zijn zij uitstekend in staat om te sparren met opdrachtgevers enerzijds en Project Consultants anderzijds, de grote toegevoegde waarde van ons Basecamp! 


more...
Meer informatie over dit